top of page

VIKTIG INFORMASJON!

Villmarkstur tar del i den nasjonale dugnaden som nå pågår for å bekjempe korona viruset.

Ekstraordinært styremøte i selskapet har i dag besluttet å stenge Alver hytta og Villmarkstur Basecamp for ALL utleie inntil videre.

Basert på den senere tids utvikling knyttet til den pågående pandemien er dette et lite, men allikevel viktig bidrag og tiltak i den nasjonale dugnaden. Dette er tungt, men vi oppfordrer allikevel tilsvarende virksomheter som driver med utleie og overnatting til turister og besøkende om å gjøre det samme.

Vi er et lite selskap som nå blir sterkt berørt av den pågående situasjonen, ikke minst økonomisk. Vi er innstilt på å refundere kundenes innbetalte beløp for bookinger som er gjort frem i nær tidshorisont henhold til selskapets vilkår.

Vi oppfordrer allikevel våre kunder til å flytte bookingen sin fremover i tid, slik at de økonomiske konsekvensene for vårt selskap ivaretas samtidig som at våre kunder får den tjenesten de har bestilt.

De som har spørsmål knyttet til denne informasjonen kan henvende seg direkte til selskapet på mail. Alle henvendelser vil bli besvart så raskt det lar seg gjøre.

VILLMARKSTUR

BASECAMP

The Villmarkstur Basecamp is located right at the shoreline of Leinavatn and within the sheltering mountain birch forest. During summer it can be reached by walking a distance of  800m from the boat landing point at Gjeddebukta (Altevatn); During winter, you can drive snowmobile all the way into the camp.

bottom of page